Mystik ezoterikus és természetgyógyász szalonja

Ki itt belépsz ezen ajtón, Tied minden remény, s melyet számodra nyújthat...

Te mit teszel az egészségért?
Az emberiség fejlődésének legutóbbi mintegy 12 ezer évében alakultak ki azok a társadalmi intézmények, valamint csoportos és egyéni viselkedési normák, melyek az egészségről és betegségről kialakult képzetekre alapozva az egészségkultúrát alkotják.

Az egészségkultúra az egészség megőrzésére, helyreállítására és fejlesztésére irányuló közösségi cél- és eszközrendszer, a hozzá kapcsolódó egyéni és közösségi magatartással együtt. Egyedül ez a fogalom képes átfogni azon ismeretek és tevékenységek összességét, amelyek a személyes és a közösségi egészség megőrzését, fejlesztését, illetve a betegek gyógyítását szolgálják. A társadalom ezeket a funkciókat szervező, irányító és ellenőrző szervekkel vette körül, ami végül is elvezetett az egészségügy keletkezéséhez. Az egészségtudomány az egészségkultúra teljességének tudományos foglalata, melynek egyik ága a medicina, amely az emberrel mint biológiailag meghatározott testi és lelki állapotú lénnyel foglalkozik; másik ága a népegészségtan, amely elsődlegesen a közösségel foglalkozik és a társadalomtudományokra épül.
Az egészség az egészségkultúra értékkategóriája, és természetesen a mindenkori szűkebb és tágabb kulturális környezet függvénye. Ennek megfelelően a WHO (ENSZ Egészségügyi Világszervezet) definíciója szerint: "Az egészség a teljes testi, érzelmi-értelmi, és szociális jóllét állapota, (az angol well-being fordítása) és nem csupán a betegség vagy az elesettség hiánya."

Az egészségmegőrzés és egészségvédelem korunk egyik legfontosabb feladata. A lakosság tömeges migrációja, az iparosítás napról napra változó mesterséges környezete, a városok robbanásszerű fejlődése és a környezeti ártalmak halmozódása nyomán az igények és gondok koncentráltan, tömegesen jelentkeznek. Mindezek következtében a társadalmi-biológiai egyensúly megőrzése halaszthatatlan szociálpolitikai feladattá lépett elő.

A magyar lakosság egészségi állapota az elmúlt három évtizedben drámai mértékben romlott. Egyértelműen súlyosbítja a lakosság egészségügyi kilátásait az ország megváltozott gazdasági struktúrája, a munkanélküliség, a reáljövedelmek csökkenése, a lakosság széles rétegeit érintő elszegényedés. Mégis azt támasztják alá a hazai és nemzetközi tapasztalatok, hogy van esély az egészségvédelemre.

Az egészséges életmód kialakításának célja a lakosság egészségi állapotának hosszú távú javítása. Mivel az életmód szokásokon alapul, és ezek megváltoztatása éveket, gyakran évtizedeket vesz igénybe, semmilyen program nem képes egyik napról a másikra látványos erdményeket felmutatni. Amennyiben sikerül bizonyos kedvező viselkedési elemeket beépíteni az emberek nagyobb részének életvitelébe, ennek egészségre gyakorolt hatása csak egy-két évtized múltán fog megjelenni az egészségi állapot általános javulásában.

Ennek a feladatnak a szolgálatába köteleztem én is el magamat. Nevezhetjük ezt az emberiség jobbá tételének, egy szebb élet kialakításának, egy élhetőbb társadalom megteremtésének vagy gyermekeink jövője biztosításának - teljesen mindegy, hogyan fogalmazunk - nekem fontossá vált, hogy részese lehessek, és tőlem is függjön a változás. Ha Te is ezt szeretnéd, akkor tarts velem!

 

geena007 

geena007geena007Mystik vagyokgeena007

Az RTLKlub tévécsatorna Astro show-jánál dolgoztam. Ott már találkozhattál velem, ha segítséget kértél.  Jelenleg már szabadúszó vagyok, s jelentős sikereket tudhatok magam után.

 

 

Hosszú ideje már, hogy először tudomásomra jutott és megfogalmazódott bennem, hogy az emberi lehetőségek tárháza végtelen. Legyen az egészség, siker, karrier, pénz, család, az élet bármely területe. Mágia, vonzás törvénye, feng-shui, személyiségfejlesztés, párkapcsolat, számmisztika, mind-mind régóta foglalkoztatják az emberiséget, s ránk gyakorolt hatását. Ezen ismeretek birtokában környezetünk, egészségünk védelmével, szépségünk megtartásával teremthetünk harmóniát, békét, nyugalmat és tökéletes létet magunk számára, mely minden anyagi biztonságot, elismerést és sikert elérhetővé tesz számunkra.


 

 

 

Mostanában sokat van időm gondolkodni, s elmerengek egy-egy filmen. Napról napra egyre több produkció születik, mely szinte mutatja az utat, hogy mire is vagyunk képesek. Egy gyermekcsatornán fut egy sorozat, melyben az Univerzum létrehozott egy mesterséges intelligenciát, ez segít a főhősnek. A legfontosabb dolog, amely vezérli, hogy célja legyen, s számtalanszor hangoztatja, hogy cél nélkül minden elpusztul. Igen elgondolkodtató volt számomra, s remek ötletnek találtam, hogy a gyermekekkel így tudatosítják, hogy mi is veszi őket körül. Az Univerzum rendelkezésükre áll, s tényleg csak kezet kell nyújtani feléje, mindig ott lesz számukra. Mivel nem mindenki számára adatott meg gyermekkorban ez a lehetőség, ezért most én szeretném tudatosítani benned képességeidet, és nyújtok feléd segítő kezet! Ha elfogadod, akkor indulhatunk. Én fogom a kezedet és vezetlek!
 


Tudom, hogy nincsenek véletlenek, így ha erre az oldalra akadtál, az égiek vezéreltek hozzám. Kérlek ezért mondj hálát nekik, mert én is így érzek, szívem őszinte szeretetével. Soha nem volt még ekkora szükség az ezotériára, mint ebben az évben, mikor is az Aranykor a nyakunkon van. Az oldalt úgy állítottam össze, hogy otthon kényelmesen, saját tempódban informálódhass, legyen szó tanfolyamról, vásárlásról, munkáról. Részletesen pontról pontra fejtem ki, amit tudni kell mennyei és földi segítségünkről. Az információ mindig fontos, hogy sikeres lehess! Olvass, tanulj! Ez a Te érdeked! Imádkozom angyalaimhoz, hogy azokat a személyeket vezessék el hozzám, akiknek szüksége van tanácsaimra és érettek is rá. Tudd, hogy Te is közéjük tartozol.


Remélem, mindig kapcsolatban tudunk lenni. Hozzám bármikor fordulhatsz, ha elakadsz, problémád lenne.

Gyönyörű képek ötvözik a szövegeket, gyönyörködj bennük. A zenéket, videókat hallgasd a blogokon, nézd, mind-mind hasznos. Mind azt szolgálják, hogy szebbé, jobbá, teljesebbé válhass, kibontakozzon személyiséged, életed kiteljesedhessen. Meseszerűen vezetem végig a fonalat, legombolyítva az úton, melyen járunk az útvesztőben, hogy el ne keveredjünk, s visszatalálhassunk a helyes útra.

 

Bölcsességek
A nap idézete
Dátum és óra
Kínai horoszkóp

Kínai állatjegyek!
Kiváncsi vagy milyen állat jegyében születtél a Kínai horoszkóp szerint?
Ha igen,akkor csak ird be mikor születtél:. Pl: "1988"


MP3
MP3 Kereső
Feliratkozás
Hírlevél panel
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*
Érdeklődési kör*
Telefonszám*