Mystik ezoterikus és természetgyógyász szalonja

Ki itt belépsz ezen ajtón, Tied minden remény, s melyet számodra nyújthat...

Te mit teszel az egészségért?
Az emberiség fejlődésének legutóbbi mintegy 12 ezer évében alakultak ki azok a társadalmi intézmények, valamint csoportos és egyéni viselkedési normák, melyek az egészségről és betegségről kialakult képzetekre alapozva az egészségkultúrát alkotják.

Az egészségkultúra az egészség megőrzésére, helyreállítására és fejlesztésére irányuló közösségi cél- és eszközrendszer, a hozzá kapcsolódó egyéni és közösségi magatartással együtt. Egyedül ez a fogalom képes átfogni azon ismeretek és tevékenységek összességét, amelyek a személyes és a közösségi egészség megőrzését, fejlesztését, illetve a betegek gyógyítását szolgálják. A társadalom ezeket a funkciókat szervező, irányító és ellenőrző szervekkel vette körül, ami végül is elvezetett az egészségügy keletkezéséhez. Az egészségtudomány az egészségkultúra teljességének tudományos foglalata, melynek egyik ága a medicina, amely az emberrel mint biológiailag meghatározott testi és lelki állapotú lénnyel foglalkozik; másik ága a népegészségtan, amely elsődlegesen a közösségel foglalkozik és a társadalomtudományokra épül.
Az egészség az egészségkultúra értékkategóriája, és természetesen a mindenkori szűkebb és tágabb kulturális környezet függvénye. Ennek megfelelően a WHO (ENSZ Egészségügyi Világszervezet) definíciója szerint: "Az egészség a teljes testi, érzelmi-értelmi, és szociális jóllét állapota, (az angol well-being fordítása) és nem csupán a betegség vagy az elesettség hiánya."

Az egészségmegőrzés és egészségvédelem korunk egyik legfontosabb feladata. A lakosság tömeges migrációja, az iparosítás napról napra változó mesterséges környezete, a városok robbanásszerű fejlődése és a környezeti ártalmak halmozódása nyomán az igények és gondok koncentráltan, tömegesen jelentkeznek. Mindezek következtében a társadalmi-biológiai egyensúly megőrzése halaszthatatlan szociálpolitikai feladattá lépett elő.

A magyar lakosság egészségi állapota az elmúlt három évtizedben drámai mértékben romlott. Egyértelműen súlyosbítja a lakosság egészségügyi kilátásait az ország megváltozott gazdasági struktúrája, a munkanélküliség, a reáljövedelmek csökkenése, a lakosság széles rétegeit érintő elszegényedés. Mégis azt támasztják alá a hazai és nemzetközi tapasztalatok, hogy van esély az egészségvédelemre.

Az egészséges életmód kialakításának célja a lakosság egészségi állapotának hosszú távú javítása. Mivel az életmód szokásokon alapul, és ezek megváltoztatása éveket, gyakran évtizedeket vesz igénybe, semmilyen program nem képes egyik napról a másikra látványos erdményeket felmutatni. Amennyiben sikerül bizonyos kedvező viselkedési elemeket beépíteni az emberek nagyobb részének életvitelébe, ennek egészségre gyakorolt hatása csak egy-két évtized múltán fog megjelenni az egészségi állapot általános javulásában.

Ennek a feladatnak a szolgálatába köteleztem én is el magamat. Nevezhetjük ezt az emberiség jobbá tételének, egy szebb élet kialakításának, egy élhetőbb társadalom megteremtésének vagy gyermekeink jövője biztosításának - teljesen mindegy, hogyan fogalmazunk - nekem fontossá vált, hogy részese lehessek, és tőlem is függjön a változás. Ha Te is ezt szeretnéd, akkor tarts velem!

Az Angyalok tudják, hogy

harmónban élni jó! 
Te tudod?

Elszomorító tény, hogy a családok 95%-a csak látszólag él szeretetben.
A boldog, harmonikus, bőséggel teli életet, sokan csak a TV műsorokból, és magazinokból ismerik, és valójában a családanyáknak csak az 5%-a mondhatja el, hogy nálunk otthon valóban minden rendben van.
Most megismerheted azokat a gyakorlati titkokat amelyek segítségével Te is a kiváltságos 5% közé tartozhatsz.

Képzeld el
- a családi problémáid megoldódnak

- nincsenek veszekedések és a kapcsolataid harmonikusak!

Ezek, számodra is lehetségesek.
Sőt, ha kéred, mindehhez még angyali segítséget is kapsz.

Ha szeretnél Te is harmóniában élni önmagaddal és a környezeteddel, akkor viszont döntened kell.

Te melyiket választod?
* Továbbra is egyedül akarsz megküzdeni a családi problémákkal?
* Vagy elfogadod Te is az angyali segítséget, hogy férjeddel, gyermekeddel, szüleiddel a kapcsolatod, ill. a saját életed harmonikusabbak legyen?


Találj rá az igazi utadra!


A boldogság egyik fontos pillére, hogy olyan munkát végezz, olyan családban élj, olyan barátaid legyenek, mely örömet okoz a számodra. Életünk legnagyobb részét munkával töltjük, nem lenne jó élvezni? Ebben a folyamatban most a föld angyalai lesznek segítségedre.

A Föld létünk szent alapja, mely életben tart bennünket. A föld angyalai az állandóság oszlopai, a jólét angyalai. Azért vannak itt, hogy rájuk támaszkodhassunk, amikor erőre és kitartásra van szükségünk. Elsősorban a bolygó túlélésével és az emberek megvilágosodásával foglalkoznak. Kedves és türelmes angyalok, akik az anyagi biztonság megteremtésében és a megfelelő út kiválasztásában is segítségedre lehetnek.


Mire vágysz?

Ha nem vagy elégedett, akkor nincs az a pénz, ami boldoggá tudna tenni téged. A föld angyalai szerint az a legjobb, ha élvezed, amit csinálsz, az életedet, eleget keresel ahhoz, hogy kielégítsd a szükségleteidet, és ezen felül, marad némi pénzed a kedvteléseidre. Nem arra biztatnak, hogy sok pénzt keress, hanem arra, hogy megleld az örömet a mindennapos tevékenységben. Ezáltal sokkal gazdagabbá válhatsz lelkileg.

Amikor azt keresed, melyik iránnyal vagy elégedett, meg kell válaszolni néhány nehéz kérdést. E nélkül nem juthatsz messzire a mágiában sem. Vonulj félre, és kicsit mélyedj magadba. Tedd fel a kérdést, hogy mi passzolna leginkább személyiségedhez.

Vedd sorra a különféle utakat és gondolkozz el rajta, hogy mi tetszik benne, és mi nem. Tegyél most félre minden félelmet és aggályt, most csak a válaszokat keresd. Képzeld el, hogy egy tökéletes világban élsz, és minden, amit akarsz elérhető számodra. Ezt tartsd észben, és most válassz szabadon.

 

fold-angyal.jpg

 

Számtalan akadály gördül az utunkban, démoni kísértésekkel fűszerezve. Ezekre a dolgokra fokozatosan ki fogunk térni, hogy átláthasd, mi is a különbség, és felismerd időben a körülötted lévő veszélyt.

 

Nincs más teendőd, csak feliratkozz hírlevelünkre, s meg tedd az első lépést boldogulásod felé.

Bölcsességek
A nap idézete
Dátum és óra
Kínai horoszkóp

Kínai állatjegyek!
Kiváncsi vagy milyen állat jegyében születtél a Kínai horoszkóp szerint?
Ha igen,akkor csak ird be mikor születtél:. Pl: "1988"


MP3
MP3 Kereső
Feliratkozás
Hírlevél panel
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*
Érdeklődési kör*
Telefonszám*