Mystik ezoterikus és természetgyógyász szalonja

Ki itt belépsz ezen ajtón, Tied minden remény, s melyet számodra nyújthat...

Te mit teszel az egészségért?
Az emberiség fejlődésének legutóbbi mintegy 12 ezer évében alakultak ki azok a társadalmi intézmények, valamint csoportos és egyéni viselkedési normák, melyek az egészségről és betegségről kialakult képzetekre alapozva az egészségkultúrát alkotják.

Az egészségkultúra az egészség megőrzésére, helyreállítására és fejlesztésére irányuló közösségi cél- és eszközrendszer, a hozzá kapcsolódó egyéni és közösségi magatartással együtt. Egyedül ez a fogalom képes átfogni azon ismeretek és tevékenységek összességét, amelyek a személyes és a közösségi egészség megőrzését, fejlesztését, illetve a betegek gyógyítását szolgálják. A társadalom ezeket a funkciókat szervező, irányító és ellenőrző szervekkel vette körül, ami végül is elvezetett az egészségügy keletkezéséhez. Az egészségtudomány az egészségkultúra teljességének tudományos foglalata, melynek egyik ága a medicina, amely az emberrel mint biológiailag meghatározott testi és lelki állapotú lénnyel foglalkozik; másik ága a népegészségtan, amely elsődlegesen a közösségel foglalkozik és a társadalomtudományokra épül.
Az egészség az egészségkultúra értékkategóriája, és természetesen a mindenkori szűkebb és tágabb kulturális környezet függvénye. Ennek megfelelően a WHO (ENSZ Egészségügyi Világszervezet) definíciója szerint: "Az egészség a teljes testi, érzelmi-értelmi, és szociális jóllét állapota, (az angol well-being fordítása) és nem csupán a betegség vagy az elesettség hiánya."

Az egészségmegőrzés és egészségvédelem korunk egyik legfontosabb feladata. A lakosság tömeges migrációja, az iparosítás napról napra változó mesterséges környezete, a városok robbanásszerű fejlődése és a környezeti ártalmak halmozódása nyomán az igények és gondok koncentráltan, tömegesen jelentkeznek. Mindezek következtében a társadalmi-biológiai egyensúly megőrzése halaszthatatlan szociálpolitikai feladattá lépett elő.

A magyar lakosság egészségi állapota az elmúlt három évtizedben drámai mértékben romlott. Egyértelműen súlyosbítja a lakosság egészségügyi kilátásait az ország megváltozott gazdasági struktúrája, a munkanélküliség, a reáljövedelmek csökkenése, a lakosság széles rétegeit érintő elszegényedés. Mégis azt támasztják alá a hazai és nemzetközi tapasztalatok, hogy van esély az egészségvédelemre.

Az egészséges életmód kialakításának célja a lakosság egészségi állapotának hosszú távú javítása. Mivel az életmód szokásokon alapul, és ezek megváltoztatása éveket, gyakran évtizedeket vesz igénybe, semmilyen program nem képes egyik napról a másikra látványos erdményeket felmutatni. Amennyiben sikerül bizonyos kedvező viselkedési elemeket beépíteni az emberek nagyobb részének életvitelébe, ennek egészségre gyakorolt hatása csak egy-két évtized múltán fog megjelenni az egészségi állapot általános javulásában.

Ennek a feladatnak a szolgálatába köteleztem én is el magamat. Nevezhetjük ezt az emberiség jobbá tételének, egy szebb élet kialakításának, egy élhetőbb társadalom megteremtésének vagy gyermekeink jövője biztosításának - teljesen mindegy, hogyan fogalmazunk - nekem fontossá vált, hogy részese lehessek, és tőlem is függjön a változás. Ha Te is ezt szeretnéd, akkor tarts velem!

Az Ön jövője most kezdődik

Szponzorkód: Scheck Attila 360-000-604-084

 


Mit tenne, ha több szabadideje lenne? A hobbijának élne? Közösségi munkákat vállalna? Felfedezné a világot?

A Forever Living Products egy különleges vállalat, amit azért hoztak létre, hogy megjutalmazza az Önhöz hasonló embereket, és kockázatos befektetések és kellemetlen forgatókönyvek nélkül megnyissa az ajtót egy olyan jövő felé, amelyről mndig is álmodozott. Egyszerűen egyesítse a szenvedélyét az általunk kínált bevált lehetőséggel és többet fog elérni, mint amit valaha is elérhetőnek gondolt.

Szánjon több időt az igazán fontos dolgokra


* Nagyobb lehetőségek a költségvetésben

* Képzések finanszírozása

* Kényelmes nyugdíj

* Félretett jövedelem, amit a gyermekeire hagyhat

* Mások hozzásegítése egy jobb élethez
 

A kivételes üzleti lehetőségünk mindezt lehetővé teszi azáltal, hogy segíti Önt egy saját, otthoni üzleti vállalkozás felépítésében, kockázatos befektetések nélkül. Jelentős fizetést kap, hihetetlen bónuszokban részesül és biztosíthatja pénzügyi jövőjét egy jól működő közösség tagjaként. Korlátlan mennyiségű pénzt kereshet. Minél keményebben dolgozik, annál több pénzt keres. Nincs korlátozva a fizetés. Nincsenek előírt, kötelező képzések. Elmondható ez bármely más munkahelyről?


Ha Ön valóban meg akarja tanulni, hogyan juthat több szabadidőhöz, pénzügyi függetlenséghez és ragyogóbb jövőhöz a családjának, akkor jó helyen jár!

Az Ön jövője a mai nappal kezdődik


Saját, otthonról irányítható vállalkozását elindítani nagyon könnyű. A Forever Living Products segíti önt a sikerhez vezető út minden lépésénél. Az az ismerőse, aki már tagja forgalmazói hálózatunknak, és akit Ön szponzorául választ, tanácsadóként segíteni fogja elindulását, és későbbi munkáját. Nincs tagdíj és nincs kezdeti befektetési összeg sem. Ön azonnal hozzájuthat nagyszerű termékeinkhez kedvező áron. Beszélhetünk akár oktatási anyagokról, siker tervről, vagy éppen jutalékról, mi mindezt biztosítjuk önnek. Amire önnek szüksége van vállalkozása elindításához, az a saját jövője iránt érzett elkötelezettsége és lelkesedése. Nem veszíthet!

Klikkeljen ide , hogy elindítsa jövője építését!

Csatlakozzon most


Csatlakozzon most a Forever Living Productshoz, hogy élvezhesse 'a világ legnagyszerűbb lehetőségének' minden előnyét. Kockázatmentes - nincs tagdíj, nincs havidíj, nincs vásárlási kötelezettség. Hozzájuthat csodálatos termékeinkhez, és egy lehetőséghez, mely megváltoztathatja életét, biztosíthatja jövőjét, valamint jobb életminőséget és anyagi biztonságot hozhat életébe.

Legyen egy vállalkozása, amelyet otthonról irányíthat kis kockázattal és határtalan lehetőséggel a jólét eléréséhez


A Forever Living Products felépítését tekintve multi-level-marketing (röviden MLM) cég. Ezt a szervezetet úgy alakítottuk ki, hogy Ön legyen a üzleti és egyben a vásárló erőnk is.


Legyen saját üzlete


''Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa.'' Ahelyett, hogy a főnökét tenné gazdaggá, minden munka, amit végez, valóban az Ön gyarapodását szolgálja.
Multi-level marketing network

Kis kockázat többletköltség nélkül


A hagyományos üzletek megalapítása több millió, esetenként több tízmillió forintba kerül, nem említve a banki kölcsönöket, amiket gyakran több évtizedig tart visszafizetni. Ahhoz, hogy elkezdhesse vállalkozását a Forever Livingben, csak pár tízezer forintra lesz szüksége, de ésszerűen tervezett munkával még ennek egy részét is kiválthatja.


Nincs kereseti korlát


Egy hagyományos munkahelyek az Ön fizetési besorolását a munkaerőpiachoz igazodva állapítják meg. A Forever Livingnél nincs limitálva, hogy mennyit kereshet. Minél keményebben dolgozik, annál több pénzt teremthet magának.


Folyamatos jövedelemszerzési lehetőség


Folyamatos jövedelem, talán ez a legnagyobb előny, amit marketing stratégiánk nyújtani tud. Minden forgalmazó értékesítési forgalma után, akit Ön hozott a Forever Livinghez, jutalékot kap, ezzel folyamatosan learathatja addigi kemény munkájának gyümölcsét.


A Forever Livinget az Ön sikereihez terveztük. A kockázat kicsi, a lehetőségek viszont határtalanok.
 

Aloe Vera Gel   Aloe Vera personal care section

 


Most pedig lássuk, mi is a munkaeszközünk:
 

Aloe - a csendes gyógyító

 
 
Manapság sokkal hatékonyabbnak tartunk egy-egy készítményt, ha a címkéjén az a szó szerepel: aloe. Hallottunk róla már sokat, de eleget nem, hiszen azon kívül, hogy úgy általában jótékony hatása van, nem ismerjük.
 
 
Az aloe, bár erősen hasonlít a kaktuszokra, a liliomok családjába tartozik. Az aloe csőszerű, sárga virágait, amelyek nagyon emlékeztetnek a húsvéti liliomra, minden évben tavasszal nyitja ki. Világszerte több mint 250 aloe faj nő. A kereskedelemben azonban csupán két fajta, az Aloe Barbadensis Miller és az Aloe Aborescens található meg, mert gyógyászati és kozmetikai célokra ezek alkalmasak. A növény gyulladáscsökkentő, gombaölő, antibiotikus és regeneráló hatása vitathatatlanul bizonyított.


Az ókori szépségek titka?

Az aloét már az ókorban is használták, gyógyászatra és szépségápolásra egyaránt. Állítólag Kleopátra és Nofertiti is ennek a növénynek köszönhette legendás szépségét. Később még Hippokratész is használta hasi fájdalmak, vérhas és rák ellen. A 2000 évvel ezelőtt született Gyógyító növények című könyvben pedig az aloét hegesedére, szemfertőzésre és kelések gyógyítására ajánlották. Az arabok a sivatag liliomaként emlegetik, az indiánok szent növénynek tartják, és a kínaiak, japánok is előszeretettel használták, használják. Tüskéit ráadásul a kínai vándorló doktorok akupunktúrás tűként is alkalmazták.

Nagy Sándor a harcosok – legenda szerinti - sérthetetlenségének biztosítása miatt harcolt az aloe megszerzéséért Socotra szigetén. Napóleon serege is élvezte az aloe növény adta gyógyító hatásokat. Mahatma Gandhi, mivel hosszú böjtöket tartott, csak az aloe segítségével tudta megőrizni energiáját és munkabírását. Az aloét valószínűleg nem véletlenül nevezték „élet gyümölcsének” és „csodanövénynek” sem.

Hatása

Az aloe különbözik a többi természetes alapú készítménytől, mert hatóanyagai a szervezetben külön-külön is kifejtik hatásukat, ugyanakkor, ha kell, kölcsönhatásba is lépnek egymással.

Ez a hatás pedig nem is meglepő, hiszen a növény 92-féle enzimet tartalmaz, ezen kívül 70 összetett, aktív vegyület található benne - kálcium, foszfor, vas, kálium, magnézium, réz, mangán, cink, nátrium -, s mindemellett még aminosavakat és rengeteg vitamint is raktároz. Ez a sok-sok enzim mind abban segít, hogy szervezetben felszívódjanak a tápanyagok, ugyanakkor a tisztulás is megfelelően működjön. Ráadásul az aloe vera az immunrendszert is erősíti, és csökkenti a gyógyszerek mellékhatásait.

Az aloe vera négyszer gyorsabban hatol be a bőrbe, mint a víz. Nincs még egy olyan növény, amelynek olyan magas lenne a víztároló képessége, mint az aloénak, ezért - nem véletlenül - ez a leghatékonyabb alapanyag a bőröregedés elleni küzdelemben.Hogyan használjuk?

Az aloe vera felhasználói abban mind egyetértenek, hogy a leghatékonyabb a frissen préselt aloe lé, vagyis a juice. A kifacsart lé stabilizálását néhány évtizede Amerikában sikerült megvalósítani, ezután vált világszerte ismertté. Házi termesztése is javallott, ám azt figyelembe kell, venni, hogy csak a 3 évnél idősebb, kifejlett növény levelei tartalmazzák a megfelelő összetételű hatóanyagokat.

Az aloe vera hasonlít a ginzenghez abban, hogy szabályozó hatása van a szervezetre, segíti azt a stresszhez vagy bármilyen más nehéz helyzethez alkalmazkodni, mégpedig úgy, hogy szabályozza az immunrendszert, és kezeli a szervezet beteg részeit.

Ezek a növények csak akkor hatnak, amikor kell, és csak ott, ahol szükség van rájuk. Ha nincs, akkor inaktívak maradnak, ám az immunrendszert így is erősítik. Az aloe verának mindenre kiterjedő, bonyolult, lassú és néha szinte észrevehetetlen hatása van (éppen ezért hívják "csendes gyógyítónak). Manapság már rengeteg aloe-termék kapható, többek között az ú.n. desszert is, amely valódi aloe vera darabokat tartalmaz. Emellett igen hatásos a gél, akár arcra, akár belsőleg fogyasztva. Persze kaphatók különféle magas aloe-tartalmú ampullák, amelyeket akár kúraszerűen, akár pedig alkalmanként lehet fogyasztani, de megtalálhatjuk a különféle samponokat, testápolókat is. Biztosan megéri használni őket.

 

 

 

Bölcsességek
A nap idézete
Dátum és óra
Kínai horoszkóp

Kínai állatjegyek!
Kiváncsi vagy milyen állat jegyében születtél a Kínai horoszkóp szerint?
Ha igen,akkor csak ird be mikor születtél:. Pl: "1988"


MP3
MP3 Kereső
Feliratkozás
Hírlevél panel
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*
Érdeklődési kör*
Telefonszám*